het bureau | visie | weblog | cursusaanbod | ontwerptafel | O'FEST | kantinegesprek | nieuws | contact
  KORTE
  TRAININGEN


  ONTWERPKUNDE
  de basis

  NATUUR in het
  TUINONTWERP

  ONTWERPEN
  met beplanting

  CREATIEF
  ONTWERPEN

  PERSOONLIJKE
  opleiding


CREATIEF & COMMERCIEEL Schrijven
Een tweedaagse training

Wil je je eigen webteksten schrijven, zo nu en dan nieuwsberichten maken of gewoon een wat vlottere pen krijgen? Tijdens de tweedaagse training Creatief en commercieel schrijven ga je op een praktische manier met teksten aan de slag. Je maakt kennis met enkele nuttige schrijfstrategieën, doet oefeningen op het gebied van creatief denken en je leert waar een goede commerciële tekst aan moet voldoen. Zelf schrijven en experimenteren vormt een belangrijk onderdeel van de training. Je maakt webteksten, nieuwsberichten en snelle notities, en je krijgt uitvoerige feedback en tips-op-maat.

Doel
Tijdens deze tweedaagse opleiding onder de naam ‘Creatief & Commercieel Schrijven, van nieuwsbericht tot website’ krijgen je niet alleen diverse praktische schrijftips en werkoefeningen, je leert ook waar je bij het schrijven én beoordelen van een creatieve en commerciële tekst op moet letten. En hoe je planmatig aan de slag kunt met webteksten, nieuwsberichten en notities.

Werkwijze
Er wordt door Angélique van der Horst gekozen voor een combinatie van theorie en praktijk. Op de eerste ochtend krijg je een algemene theoretische basis: waaraan moeten commerciële en creatieve teksten voldoen om ‘te werken’? En hoe kun je die kennis inzetten om zelf effectieve teksten te kunnen schrijven?
Men kan zonder verplichting de studiebrochure aanvragen via info@ontwerpinstituut.nl

START vrijdag 10 november 2017
2 vrijdagen (10 en 17 november)
Docent: Angélique van der Horst
Investeringssom bedraagt 395,- euro (vrij van btw) voor zowel de cursusdagen, de lessheets, het koffiearrangement en twee verzorgde lunches. Vegetarische lunch mogelijk.

  Vraag hier de gratis studiegids aan

© het ontwerp instituut 2017